Editörün SeçtikleriGündem

SON DAKİKA HABERİ: İzmir’de CHP’ye taşlı saldırı! “CHP olduğu için kırdım!”

Gelen bir son dakika haberine göre İzmir’in Konak ilçesinde bulunan CHP seçim bürosuna taşlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı düzenleyen kişinin madde bağımlısı olduğu iddia edildi. Saldırgan taşı fırlattıktan sonra olay yerinden kaçtı. Şikayet sonrasında harekete geçen ekipler saldırganı yakalayarak göz altına alındı.

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Büyükoğullarından, saldırganın ilk ifadesinde “CHP olduğu için kırdım” dediğini aktarırken, “Bu saldırının kasıtlı olduğunu düşünüyoruz. Biz bu seçimleri kardeşlikle götürmek istiyoruz” diye konuştu.

TAŞLI SALDIRI DÜZENLENDİ

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti ve daha sonra da CHP binalarına yapılan saldırı iddiaları gündemdeki sıcaklığını koruyordu. Son olarak İzmir’in Konak ilçesindeki CHP seçim bürosuna taşlı saldırı düzenlendi.

TAŞLA 20 SANİYE BOYUNCA VURMUŞ

Saldırının sabah 07.54 civarında büro kilitliyken yapıldığı, saldırganın yerden aldığı taşı 20 saniye boyunca cama defalarca vurduğu belirtildi.

SALDIRGANDAN İLK İFADE: CHP DİYE SALDIRDIM

Saldırganın ilk ifadesinde “CHP olduğu için kırdım” dediğini aktaran CHP Konak İlçe Başkanı Akın Büyükoğullarından, “Bu saldırının kasıtlı olduğunu düşünüyoruz. Biz bu seçimleri kardeşlikle götürmek istiyoruz. Herkesle kucaklaşmak istiyoruz. Bunlar bizi yıldıramaz. Şüpheli yakalanırken “Herkes AKP’ye oy verecek” demiş. Bu herşeyin göstergesi. Birileri bu kişiye para verip saldırtırmış olabilir” dedi.