DünyaEditörün SeçtikleriGenel

Acı haber sabah saatlerinde geldi! Ünlü genç isim evinde ölü bulundu: İntihar ettiği düşünülüyor

Sabah saatlerinde Güney Kore’de üzücü bir haber geldi. Ülkenin ünlü K-Pop gruplarından olan Astro’nun üyesi Moonbin’in Seul evinde ölü bulundu. Ünlü ismin cansız bedenini eve gelen polis memurları buldu. 25 yaşında evinde ölü bulunan ünlü ismin ölüm nedeni araştırılıyor. Özellikle intihar ihtimali üzerinde duruluyor. Kesin bilgi için ise otopsi sonuçlarının beklendiği açıklandı.

Güney Kore’nin ünlü isimlerinden olan Moonbin’in Seul yerel saat ile akşam 20.10’da evinde ölü bulunduğu açıklandı. Olay ünlü ismin menajerinin durumu polise bildirmesi sonrasında ortaya çıktı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Konuya ilişkin grubun bağlı olduğu yapım şirketi Fantagio Instagram hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“Öncelikle üzücü, yürek burkan haberler için özür dileriz.19 Nisan’da ASTRO üyesi Moonbin, gökyüzünde bir yıldız olmak için aniden aramızdan ayrıldı. Üzüntümüzü, yaslı ailelerin hissettiği kederle kıyaslayamasak da, çok sevdiği bir oğlunu ve kardeşini kaybeden ailesi, Astro üyeleri, Fantagio sanatçıları, şirket yöneticileri ve çalışanları büyük bir üzüntü ve şok içinde merhumun yasını tutuyor. Moonbin’i destekleyen ve ona sevgilerini gönderen hayranlara bu haberi bu kadar ani bir şekilde ulaştırmak daha da üzücü. Hayranlarını her zaman herkesten çok seven ve düşünen merhumun duygularını bildiğimiz için kalbimiz kırıldı. Ani bir haberle büyük bir üzüntü ve keder içinde olan yaslı ailenin merhumu onurlandırabilmeleri için spekülatif ve art niyetli haberlerden kaçınmanızı canı gönülden rica ediyoruz. Yaslı ailenin isteği doğrultusunda cenaze, aile üyeleri ve şirketteki çalışma arkadaşları ile mümkün olduğunca sessiz bir şekilde defnedilecektir. Bir kez daha en derin başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz”

ASTRO MOONBİN KİMDİR?

Astro Moonbin, Astro adlı Güney Koreli erkek grubunun bir üyesidir. Moonbin, 26 Ocak 1998’de Güney Kore’nin Cheongju kentinde doğdu. 2012 yılında çeşitli televizyon dizilerinde oyunculuk yapmaya başladı ve 2016’da Astro grubunun bir üyesi olarak çıkış yaptı. Grubun ana dansçısı ve vokalisti olarak tanınmaktadır ve aynı zamanda solo aktivitelerde de yer almaktadır. Moonbin ayrıca bir dizi müzikal ve tiyatro performansında da yer almıştır.