Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıPersonel AlımıSağlık Personeli

2023 SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI: İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama! Kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı personel alım sonuçları günün en çok araştırılan konuları arasında yerini aldı. İŞKUR aracılığı ile geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı personel alım başvuruları sona ermişti. 25 Nisan Sağlık Bakanlığı kura sonuçları merak ediliyor. Peki, kura sonuçları ne zaman? Saat kaçta açıklanacak? İşte detaylar:

Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi kura çekimi bugün başladı. 25 Nisan tarihinde başlayan çekiliş sonuçları bakanlığın Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanıyor.

Yapılacak olan çekiliş 26 Nisan tarihine kadar devam edecek. Alım yapacak birimler şu şekildeydi:

4 bin 958 temizlik görevlisi, 3 bin 386 silahsız güvenlik görevlisi, hastanelerde çalışacak 747 klinik destek elemanı, 150 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı, 520 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, 258 bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, 279 elektrikçi, 277 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 195 inşaat boyacısı ve 130 marangoz işçisi alınacak.

Kura çekimi bugün sabah 09.00’da başladı ve 18.00’de sona erecek. Çekim 26 Nisan’da da devam edecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçlarının 25 – 26 Nisan tarihlerinde açıklanması bekleniyor. Sonuçların aynı gün erişime açılacağı öngörülüyor.

KURAYI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN