Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKamu PersonelleriKpss'siz Personel Alım İlanları

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin personel alımı: 18-40 yaş arası başvurabilecek! KARAYOLLARI İŞKUR İŞÇİ ALIMI

Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alım yapacağını duyurmuştu. Başvurular 27 Nisan tarihinde başladı. Sürekli iş sözleşmesi kapsamında çalıştırılmak üzere toplam da 3 bin personel alımı yapılacak. Başvurular ise İŞKUR üzerinden alınacak. İŞKUR üzerinden alınan başvurulara ek olarak alım yapılacak kadrolar da belli oldu.

Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alım başvurusu merakla bekleniyordu. Gelen son habere göre 3 bin personel alım başvuruları başladı. Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alım başvuruları hakkında merak edilen detaylar..

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMI

KGM üzerinden yapılacak alımlarda adaylar merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilecek. 3 bin personel alım başvuruları 27 Nisan tarihinde başladı ve 2 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Yayımlanan ilanda alım yapılacak kadrolar şu şekilde belirtildi:

Ağır Makine Yağcısı, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü, Vinç Operatörü

Başvuru şartları arasında adayların 18-40 yaş arasında olması, en az ilkokul en fazla ise lisans mezunu olması gerekiyor. Aynı zamanda alım yapılacak meslek türüne göre de yeterlilik şartı aranacak.