Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Bugün herkes hesaplarını kontrol etsin! Para yatırılacağı açıklandı: Duyuru yayımlandı

Devlet vatandaşlara çeşitli alanlarda sunduğu destek ödemelerine devam ediyor. Gelen son habere göre o ödemelerle ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Bugün herkes hesaplarını kontrol etsin! Para yatırılacağı açıklandı. İşte yayımlanan duyuru ve merak edilen detaylar..

Gelen son habere göre tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Konuya ilişkin açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı Vahit Kirişçi tarafından yapıldı. Kirişçi yaptığı açıklamasında bugün ödemelerin hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını müjdeledi.

TOPLAM DA 5,5 MİLYAR TL ÖDEME YAPILACAK

Twitter üzerinden yaptığı açıklaması ile hak sahiplerini sevindiren Bakan Kirişçi toplam da 5,5 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapılacağını duyurdu. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“5,5 milyar TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Böylece 2023 yılında tarımsal destekleme bütçemiz 57,6 milyar TL’ye ulaşmıştır. Bugün ödeyeceğimiz 5,5 milyar TL destekleme ödemesiyle birlikte 2023 yılı desteklemelerimizin yüzde 56’lık kısmını oluşturan 32,4 milyar TL’yi çiftçilerimizin hesaplarına aktarmış oluyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun