Editörün SeçtikleriGenel

İstanbul’da yaşayanlara duyuruldu! Son dakika açıklandı: İstanbul için 1 Mayıs duyurusu

İstanbul’da yaşayan herkesi yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Gelen son habere göre yarın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebi ile düzenlenecek olan etkinlikler sebebi ile çok sayıda yol trafiğe kapatılacak. İşte İstanbullular için yapılan 1 Mayıs açıklaması

Konuya ilişkin açıklama İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapıldı. Yapılan açıklamada 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili trafik açısından alınan bazı kararlar paylaşıldı.

1 Mayıs Pazartesi günü alınan tedbirler kapsamında 06.00’dan itibaren Maltepe ve Beyoğlu’nda trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şu şekilde açıklandı:

İNÖNÜ İLE METE CADDESİ DEĞERLENDİRİLEREK TRAFİĞE AÇILABİLECEK

Bu kapsamda, Beyoğlu’nda Sıraselviler Caddesi, Tak-ı Zafer Caddesi, Sadri Alışık Sokak- Atıf Yılmaz Caddesi, Balo Sokak-Turnacıbaşı Caddesi-Zambak Sokak-Meşelik Sokak, Yeni Çarşı Caddesi-Kumbaracı Yokuşu, Asmalı Mescit Caddesi-Meşrutiyet Caddesi-Hamalbaşı Caddesi-Kamer Hatun Caddesi, İlk Belediye Caddesi-Ensiz Sokak trafiğe kapatılacak. Bu caddeler arasında yer alan İnönü Caddesi ile Mete Caddesi ise sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısınca değerlendirilerek trafiğe açılabilecek.

ALTERNATİF YOLLAR BELİRLENDİ

Bu cadde ve sokaklara alternatif olarak Refik Saydam Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Meclis-i Mebusan Caddesi, Tersane Caddesi, Mebusan Yokuşu, Boğazkesen Caddesi, Defterdar Yokuşu ve Kemeraltı Caddesi güzergah olarak kullanılabilecek.