Editörün SeçtikleriGenel

Adana’da resmen katliam yaptı: Herkesi kurşuna dizdi! En son kendi başına sıktı

Adana’da tüm Türkiye’yi şoke eden bir olay yaşandı. Gelen son dakika haberine göre Uğur D. Boşanmış olduğu eşinin annesi Şerife Y ve kardeşi Sümeyye E’yi tabancayla öldürdü. Yengesi Cennet Y’yi ise yaraladıktan sonra kendi kafasına sıkarak intihar etti. Şoke eden olayın detayları haberimizde

Korkunç olay Adana’da meydana geldi. 12.30 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre bir fabrikada işçi olarak çalışan 3 çocuk babası Uğur D, eşine şiddet uyguladığı gerekçesi ile bir süre önce eşinden boşandı. 17 yıllık evliliğinin bitmesi üzerine boşanan eşinin yaşadığı eve gitti. Rahime D’nin annesi Şerife Y, kardeşi Sümeyye E ve yengesi Cennet Y bahçede idi.

Bir süre sonra tartışma çıkması üzerine Uğur D yanında getirdiği tabanca ile insanların üzerine ateş etmeye başladı.

EVDEN KAÇIP EKİPLERE HABER VERDİ

Şerife Y, Sümeyye E ve Cennet Y isabet eden kurşunlar yüzünden yere yığıldı. Rahime Y ise panikle evden kaçarak ekiplere ulaştı. İhbarı alan ekipler kısa süre içerisinde eve ulaştı. Uğur D ise bu sırada başına ateş ederek intihar etti.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipler Şerife Y, Sümeyye E ve Uğur D’nin hayatlarını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Cennet Y ise tedavi edilmek için hastaneye kaldırıldı. 3 kişinin cansız bedeni ise otopsi için morga kaldırıldı.

Olaya ilişkin soruşturma başlatılırken, hayatını kaybeden Sümeyye E’nin bir aile sağlığı merkezinde görevli doktor olduğu öğrenildi.