Editörün SeçtikleriGündem

Çanakkale’de korkutan deprem oldu: Çevre iller hissetti! AFAD ve Kandilli şiddetini açıkladı

Gelen bir son dakika haberine göre sabah saatlerinde Çanakkale’de korkutan bir deprem oldu. Depreme ilişkin son dakika açıklaması hem AFAD hem de Kandilli tarafından açıklandı. Ege Körfezi yakınlarında meydana gelen depreme ilişkin detaylar haberimizde:

Gelen son habere göre Çanakkale açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem olduğu duyuruldu. Valilik yaptığı açıklamasında herhangi bir olumsuzluk durumunun olmadığını belirtildi. Deprem çevre illerden de hissedildi.

4,2 ŞİDDETİNDE DEPREM

AFAD tarafından yapılan son açıklamaya göre depremin şiddeti 4,2 olarak ölçüldü. 05.40 civarında meydana gelen deprem yerin 18,31 km derinliğinde kaydedildi. Depremin merkez üssü Ege Denizi Saros Körfezi yakınlarında kaydedildi.

ÇANAKKALE VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Kandilli ise yaptığı açıklamasında depremin büyüklüğünü 4,4 olarak belirtti.

Çanakkale Valiliği yaptığı açıklamasında, “Bugün saat 04.50’de Saros Körfezi, Eceabat merkezli 4,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş olup alınan ilk bilgilere ve yapılan taramalara göre ilimizde herhangi bir olumsuz durum olmamıştır. Geçmiş olsun dileklerimizle kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadesini kullandı.