Editörün SeçtikleriSağlık

Yüzdeki kırışıklığı bir gecede yok ediyor: Hemen bu gece deneyin! Herkesin evinde o malzeme var

Ne yazık ki yaş ilerledikçe cilt eski elastik halini kaybedebiliyor. Durum böyle olunca da başta göz çevresi olmak üzere çeşitli bölgelerde kırışıklıklar meydana gelebiliyor. Kadınların en büyük kabusu olan yüzdeki kırışıklığı sadece bir gecede azaltabilirsiniz. İşte kırışıklık azaltıcı maske tarifi! Hemen bu gece deneyebilirsiniz.

Yüzdeki kırışıklıkların sebebi olduğu çizgiler bizleri olduğumuzdan daha yaşlı gösterebiliyor. Son dönemlerde sosyal medya platformlarından biri olan TikTok’ta popüler bir hale gelen botoks etkili maskeler herkes tarafından araştırılıyor. Bu maskelerin yanı sıra cildinize iyi bakmak ve düzenli nemlendirmek çok önemli.

HERKESİN EVİNDE VAR

Kırışıklıklara etki eden o popüler maske için kullanılan malzemeler hemen hemen herkesin evinde var. Cilt maskesi ile yüzünüzdeki kırışıklıkları gözle görülür bir şekilde azaltabilirsiniz. İşte malzemeler ve nasıl yapılacağı:

BOTOKS ETKİLİ MASKE

Malzemeler:

  • 1 tane muz
  • 2 yemek kaşığı bal
  • Çeyrek fincan kadar sade yoğurt

Botoks etkili bu maske için sadece 3 malzemeye ihtiyacınız var. Bütün malzemeleri homojen bir kıvam elde edene kadar bir kap içerisinde ezerek karıştırın. Maske hazır olunca temizlediğiniz cildinize sürün ve 20 dakika bekleyin. Ortalama haftada 2 defa yapabilirsiniz.