Editörün SeçtikleriGenel

Yalı Çapkını fragmanı 32. Bölüm fragmanı: SEYRAN KARARINI VERDİ! Yalı Çapkını 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarının Cuma günü en çok sevilen ve reyting rekortmeni dizilerinden olan Yalı Çapkını geçtiğimiz gün yayınlanan son bölümü ile güne damgasını vurmuştu. Yalı Çapkını 31. Bölüm sonrasında izleyenler Yalı Çapkını 32. Bölüm fragmanı araştırmalarına başladı. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son mahkeme sahnesinde izleyenler Seyran’ın kararını merakla beklemeye başladı.

Başrollerinde Arfa Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi önemli isimlerin olduğu Yalı Çapkını dizisinde izleyenler son bölümü resmen nefeslerini tutarak izledi. Yalı Çapkını fragman araştırması arama motorlarında en çok merak edilen konular arasında yerini aldı.

Seyran ve Ferit aşkı izleyenlerin Cuma günü en çok merak ettiği diziler arasında bulunuyor. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Yalı Çapkını dizisinde son bölümde Ferit Pelin’e evlenme teklif etti. Ailedeki hiç kimse Ferit’i bu kararından vazgeçiremedi. Kendini dışarıya atan Ferit, rüyalarında bile Seyran’ı görmeye başladı. Diğer yandan Ferit’in Pelin’e evlenme teklif ettiğini öğrenen Seyran aşk acısı ile ne yapacağını bilemez.

Cesaretini toplayıp mahkemeden önce Seyran Ferit ile yüzleşmeye karar verir. Bütün bu olup bitenler sonrasında mahkeme günü gelir. Ferit mahkemede boşanmak istediğini söyler. Son söz Seyran’a verilir. Seyran’ın vereceği cevap merak konusu oldu.

YALI ÇAPKINI 32. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yalı Çapkını 32. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimize eklenecektir.