Editörün SeçtikleriGündem

İmamoğlu bugün Konya’da olacak: Kızılay yöneticilerinden hedef gösteren paylaşım! “Şeytan taşlamak isteyen Anıt Meydanı’na gelsin”

Dün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Erzurum’da yapılan taşlı saldırılar konuşulmaya devam edilirken flaş bir gelişme yaşandı. İmamoğlu’nun bugünkü mitingi Konya’da olacak. Ancak Kızılay yöneticilerinden utanç verici paylaşımlar peş peşe gelince konu gündeme bomba gibi düştü.

Konya Genç Kızılay Başkan Yardımcısı Abdullah Halit Üzülmez yaptığı paylaşımında “Memlekette Hac dönemi erken başlamış. Yarın Konya’da Her şey çok güzel olacak desene bekliyoruz” ifadelerini kullanırken, Kızılay Selçuklu Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Dağlı ise “Yarın Konya’da Her şey çok güzel olacak desene bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HAC DÖNEMİ ERKEN BAŞLAMIŞ

Yapılan planlamaya göre Konya mitingi bugün saat 14.00’de düzenlenecek. Miting öncesinde bugün bazı provokatif paylaşımlar ortaya çıkmaya başladı. Konya Genç Kızılay Başkan Yardımcısı Abdullah Halit Üzülmez, sonuna gülücük koyduğu mesajında “Memlekette Hac dönemi erken başlamış” ifadesini kullandı.

“YARIN KONYA’DA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK DESENE”

Yaptığı bir sonraki paylaşımında ise Üzülmez, “Yarın Konya’da her şey çok güzel olacak desene bekliyoruz” dedi.

“ŞEYTAN TAŞLAMAK İSTEYEN GİDEBİLİR”

Bunun dışında Kızılay Selçuklu Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Dağlı ise “Şeytan taşlamak isteyen yarın Anıt Meydanı’na gidebilir” paylaşımında bulundu.