Genel

Adana’da Kanlı Cinayet: Anne ve Oğlu Bıçaklanarak Öldürüldü

Adana’nın merkez Çukurova ilçesindeki bir evde, anne ve 16 yaşındaki oğlu bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayda 2 ayrı bıçak kullanıldığı belirlendi.

Çığlık Sesleri Duyuldu

Olay, bugün saat 09.00 sıralarında Toros Mahallesi’ndeki bir apartmanın 9’uncu katında meydana geldi. İddiaya göre, Cem Suna (47) ile eşi Deniz Suna (43) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cem Suna, eşini ve oğlu Alper’i (16) bıçakla yaraladı. Ardından da kendisini bıçakladı.

Dairede çığlık sesleri duyan bina sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Anne ve Oğlu Ölü Bulundu

Daireye giren ekipler, Deniz Suna ve oğlu Alper’in kanlar içinde hareketsiz yattığını gördü. Yapılan kontrolde, anne ve oğlunun hayatını kaybettiği belirlendi. Şüpheli baba Cem Suna ise ağır yaralı olarak bulundu.

Cem Suna, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Cem Suna’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayda 2 Ayrı Bıçak Kullanıldığı Tespit Edildi

İkamette inceleme yapan polis, olayda 2 ayrı bıçağın kullanıldığını tespit etti. Bir bacağından yaralanan Cem Suna’nın eşini ve oğlunu önce mutfaktaki bir bulaşık bıçağıyla yaraladığı, sonra da salondaki bir av bıçağıyla öldürdüğü düşünülüyor.

Polis, Cem Suna’nın ifadesine başvurmak için sağlık durumunun düzelmesini bekliyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.