Genel

Bursa’da Sağanak Yağış Otobüs Kazasına Neden Oldu

Bursa’da sağanak yağış nedeniyle kontrolden çıkan bir yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada, biri hamile iki kişi yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde sağanak yağış nedeniyle kontrolden çıkan bir yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada, biri hamile iki kişi yaralandı.

Yağışlı Hava Trafiği Etkiledi

Bursa’da dün akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak yağış, trafiği olumsuz etkiledi. Bazı yollarda su birikintileri oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı.

Kaza Armut Köyü Mevkiinde Meydana Geldi

Sağanak yağışın etkili olduğu saatlerde, Bursa’dan İnegöl istikametine giden bir yolcu otobüsü, Armut Köyü mevkiinde kontrolden çıktı. Savrulan araç, yol kenarındaki şarampole uçtu. Otobüsün devrilmesi sonucu, araçta bulunan biri hamile iki kişi yaralandı.

Yaralılara İlk Müdahale Olay Yerinde Yapıldı

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Kazanın ardından otobüsün çekilmesi için vinç çağrıldı. Yol bir süre trafiğe kapalı kaldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.