Mevzuat

İki Kamu Kurumuna Ait Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayınlandı

Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğüne, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşaviri Salim Özpak atandı.

Bazı bakanlıklara ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğüne Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında müşavirlik görevinde bulunan Salim Özpak, Kalkınma Bakanlığı Müşavirliğine ise Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aldülkerim Gök getirildi.

Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr Abdulkerim Gök Kimdir?
“Abdulkerim Gök, 1 Mart 1970’te Şanlıurfa’da doğdu. Babasının adı İbrahim, annesinin adı Zübeyde’dir.

Öğretim Üyesi Doç. Dr.; Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Anabilim Dalında tamamladı.
Bir süre kamu bankasında uzman yardımcılığı görevinde bulundu. Serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak çalıştı.

Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde yardımcı doçent olarak derslere girdi. Aynı fakültede Maliye Bölüm Başkanlığı ve Çalışma Ekonomisi Bölüm Başkanlığı görevlerini üstlendi. Kızılay Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu.

Şanlıurfa Yoksulluk ve İşsizlikle Mücadele Derneğinin kuruluşuna öncülük etti. Şanlıurfa Belediyesine danışmanlık yapmasının yanı sıra İl İstihdam Kurulunda görev aldı.

İngilizce bilen Gök, evli ve 2 çocuk babasıdır.”

Kamupersoneli.net|AA