Genel

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Kimdir?

Ahmet AYDIN’ın Hayatı

AK Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ahmet AYDIN, 1 Mart 1971’de Adıyaman Kahta’da doğmuştur. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Zeliha’dır.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Hasan Kalyoncu Üniversitesi-İstanbul ortak programında Liderlik ve Küresel Girişimcilik Anabilim Dalında yüksek lisansını tamamlamıştır.

Radyoloji teknisteni olarak çalışan AYDIN, serbest avukatlık yapmıştır. Fazilet Partisinde Teşkilattan Sorumlu Adıyaman İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. AK Parti Adıyaman İl Teşkilatı kurucuları arasında yer alarak Adıyaman İl Başkanlığı yapmıştır.

23 ve 24. Dönemde Adıyaman Milletvekili seçilmiştir. Ak Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı, TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyeliği ve TBMM Adalet Komisyonu Üyeliği görevlerinde bulunan AYDIN, 24. Dönemde TBMM Grubunda Grup Başkanvekili olarak görev almıştır. Ayrıca evli ve 3 çocuk babasıdır.

Ahmet AYDIN’ın Meclis İletişim Bilgileri:

Adres : TBMM BAŞKANVEKİLİ
Telefon : +90 (312) 420 61 32 +90 (312) 420 61 33
Faks : +90 (312) 420 51 83
E-Posta : a.aydin@tbmm.gov.tr

Kamupersoneli.net 

Bir Yorum

  1. çok guzel bir insansınız bir hayranınızım evendım Allah sendenden razı olsun işAllah Allah muafak etsın işAllah batmandan selametle hurmetlerımle ahmet aydın