40 Gündür Evden Çıkmamasına Rağmen Covid-19 Testi Pozitif Çıktı!
Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli Baz, corona virüs (Covid-19) semptomları göstermesi üzerine hastaneye kaldırıldı ve karantinaya alındı.Bazı'ın yaklaşık 40 gündür evden çıkmadığı ve sosyal izolasyon kurallarına uyduğu ancak corona vi
Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli Baz, corona virüs (Covid-19) semptomları göstermesi üzerine hastaneye kaldırıldı ve karantinaya alındı. Bazı'ın yaklaşık 40 gündür evden çıkmadığı ve sosyal izolasyon kurallarına uyduğu ancak corona virüs testinin pozitif çıktığı aktarıldı.
İLK BAŞTA ZATÜRRE DENİLDİ
Antalya'da ikamet eden Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli Baz, 10 gündür corona virüs semptomlarından şiddetli öksürük ve yüksek ateş yaşadığı için geçtiğimiz gün özel bir hastaneye başvurdu. Baz'a yapılan ilk incelemelere göre ilk başta zatürre teşhisi konuldu ve ilaç verilerek eve gönderildi. Kullandığı ilaçlara rağmen durumunun kötüye gitmesiyle Baz, pandemi hastanelerinden biri olarak hizmet veren Kepez Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Burada kendisine yapılan Covid-19 testinin sonucu pozitif çıktı.
Hastaneye yatırılan Baz'a ikinci bir Covid-19 testi daha yapıldı ve testin sonucu negatif çıktığı öğrenildi. Karantinada tutulan Baz, hastanede geçirdiği zamanı sosyal medya hesaplarından insanlarla paylaştı.
Bakmadan Geçme





