Sınavlar

KYK 1403 Personel Alımı Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? (Adayların Sabırsız Bekleyişi)

 Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na Bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu 1403 Personel alımı için personel alım ilanına çıkmıştı. Söz konusu alım için mülakat aşamasına giren 5 bine yakın aday yaklaşık iki hafta sona eren mülakat sonuçlarının açıklanması için sabırsızlanıyor.

Adaylar Sabırsız

Kredi ve Yurtlar Kurumu 2014 yılında personel alımı için sözlü sınav yapmış ve söz konusu mülakatların sonucunun açıklanması için adaylar 1 aylık bir süre beklemişti. Sözlü sınava giren adaylar geleceklerini tayin edecek sonuçların bir an önce açıklanması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan bir an önce bir açıklama bekliyor.

Tüm Adaylara Gelecek Hayatlarında Sağlık ve Başarılar Diliyoruz

Sınav sonuçlarını bekleyen tüm adaylara kamupersoneli.net olarak gelecek meslek hayatlarında başarılar dileriz.  Mülakat hakkındaki görüşlerinizi bizlerle ve sınava giren diğer adaylarla paylaşmak için sayfanın altında bulunan yorum kısmını kullanabilirsiniz.

Öneri ve Şikayetlerinizi Dinliyoruz!

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili her türlü düşünce, öneri ve şikayetlerinizi yine sayfanın altında bulunan yorum kısmı ile bize iletebilir haberleştirilmesini sağlayabilirsiniz. Kamu haberlerinden, gündemdeki gelişmelerden, son dakika haberlerinden, ekonomi’nin son durumundan ve dahasından haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi , kamu haberciliğinin tartışmasız ve “TARAFSIZ” lideri kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Teşekkürler kamupersoneli. Umarım biran önce açıklanırda bizde önümüze bakarız