Ekonomi

Genç Çiftçi 30 Bin TL Hibe Desteği Başvuru Sonuçları İçin Adaylar Sabırsız

 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın son aylarda en çok dikkat çeken projelerinden birisi olan “genç çiftçi” projesi için yüz binlerce genç çiftçi adayı başvuruda bulundu.


Genç Çiftçi Adayları Başvuru Sonuçları İçin Sabırsızlanıyor . Gıda, Tarım ve Hayvancılık Baknalığı Genç Çiftçi 30 Bin TL’ye kadar Hibe Desteği projesine büyük bir ilgi gösterilmişti. Bilindiği gibi genç çiftçi adayları 12 Mayıs 2016 tarihine kadar Genç çiftçi projesi için bakanlığın resmi internet sitesi ve il , ilçe müdürlükleri vasıtasıyla projelerini iletmişlerdi.

400 Bin Civarında Aday Başvuru Yaptı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sn. Faruk Çelik, Genç Çiftçi projesi için başvuru yapan aday sayısını 400 bin civarında olarak açıklamış, söz konusu hibe desteği için başvuruların büyük bir çoğunluğunu hayvansal üretim projelerinin oluşturduğunu dile getirmişti.

Genç Çiftçi 30 Bin TL Hibe Desteği Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Genç Çiftçi Hibe Desteği sonuçları 4 Haziran 2016 tarihinden itibaren açıklanmaya başlayacak. Söz konusu hibe desteği için başvuruda bulunan tüm genç çiftçi adaylarına gelecek meslek hayatlarında şimdiden başarılar dileriz. Proje hakkında duygu ve düşüncelerinizi bizlerle sayfanın altında bulunan yorum kısmı sayesinde paylaşabilirsiniz. 

GTHB duyurularından, kamu haberlerinden, gündemdeki gelişmelerden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamu haberleri merkezi kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Bu seferde torpilli zenginlere çıkmasın birazda fakirleri düşünün

  2. Ben basvurmustum. Bunun sonucuna bakmak icin tarim bakanligi sayfasindan mi bakicagim bakicaksam bn kullani adimi unuttum. Bilgi veriri misiniz

  3. Başbakan meydanlarda bas bas bagirdi ama sayili kişilere verileceķmiş çok büyük bir haksızlık var

  4. İnsAllah bu defa devletimiz gercekten bu isi yapmak isteyen dar gelirli milletimize verir..

  5. Hayırlısı ise inşAllah olur hayvanlarimizi alırız tabi en makulu gerçekten ihtiyaç sahibi olanlara çıksın .torpido zengindi mevki makamdi siyasiydi derde yandaslik yapılırsa vay insanlığın haline.

  6. Azimli çalışkan kişilere verilsin faizli olmasın hibe de olmasın geri ödemeli olsun ama torpil olmasin

  7. Sayın Faruk Çelik söylediği şeyi yapar korkmayın arkadaşlar herkese çıkar

  8. Ben basvurdum ama bana vermezler çünki ahir tapusu yok ama ahirim var bu ne adaletsizlik ben hayvanlari disarda yatiracak degilim adaletsizlik herseyi olana veriyor adamin arzaisi talusu varsa zaten zengin bir de fakirleri düşünüñ

  9. çok komikssin. burası türkiye 30 bin yerine babayı alırsınız daha çok bakarsınız siz

  10. daha nekadar ertelncek acaba açıklansada bizde önmüzü görsek biran önce

  11. Açıklandı bana çıktı ne yapılacak şimdi bilgisi olan varsa yazsin

  12. Destekleme sonuşlarından herhangi bilgisi olan varmı arkadaşlar

  13. Arkadaslar 4/10 haziran arası açıklanacak dediler yok halen açıklanmadı aciklanacag i tarih belli değilmiş çok yavaş ilerliyor ne zaman aciklanacak ini bilen varmı bu gidişle 2017 ye anca açıklanacak gibiye benziyor

  14. Ya ben kanatliya yazilmistim tavuk olarak onada tapu istiyorlar mi acaba

  15. Arkadaş madem çiftçi yi kalkindirmak amaciniz verin de millet kurtulsun ne bu ya bana çıktığı söyleniyor sağolun simdide yeniden puanlama yapilacakmis boylebirsey olamaz ya insanları kandirmayin

  16. abisi bi türlü sonuçları öğrenmedik gitti nerden öğrenebiliriz