Askeri Personel Alım İlanları

Jandarma Genel Komutanlığı Muvazzaf Pilot Subay Alımı İlanı

Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf pilot ihtiyacını karşılamak amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine subay adayı öğrenci alımı yapılıyor. İşte detaylar:

Alınacak Personel:

* Muvazzaf Pilot Subay (30)

Başvuracak Adaylarda Aranan Şartlar:

* Lisans düzeyinde eğitim veren Üniversitelerin aşağıda belirtilen bölümlerinden mezun ya da 05 Eylül 2017 tarihine kadar mezun olabilecek durumda olmak

* Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1990 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir)

*  www.jandarma.tsk.tr internet adresinde yayımlanan “Muvazzaf Pilot Subay Adayı Seçme Sınavları Başvuru Kılavuzu’nda ” düzenlenmiş olan nitelikleri taşımak.

Başvuru Süreci:

 Adaylar başvurularını, 02 Mayıs-02 Haziran 2017 tarihleri arasında, www.jandarma.tsk.tr internet adresinden Personel/Öğrenci Alımı sayfasından yapacaklardır.(Yalnız internet explorer kullanarak giriş yapınız.)

 Adayların başvuru sonuçlarının açıklanması sırasında, seçme sınavlarına ilişkin uygulanacak esaslar ve gelirken getirecekleri belge ve malzemelere ilişkin duyuru www.jandarma.tsk.tr internet adresinde yayımlanacaktır.

Kılavuzun tamamı okunmadan, internet ortamında başvuru yapılmamalıdır. Başvuru esnasındaki yapılabilecek yanlış kodlamalar ve yanlış beyanlardan doğacak olumsuz sonuçlardan aday sorumludur.