
Kredi ve Yurtlar Kurumunun resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda hizmet veren lokanta, kantin, çamaşırhane, berber, bayan kuaförü, fotokopi – kırtasiye, internet, terzi, spor salonu v.b. küçük işletmeleri çalıştırmak üzere işletici seçimi yapılacağı ifade edildi.
YAYIMLANAN DUYURUYA GÖRE;
İşletici seçimine ait esaslar ile işletici adaylarına yapılacak dosya satışı ve kabulü işlemleri 05-14 Temmuz 2017 tarihleri arasında Kurumumuz kyk.gsb.gov.tr sayfasında adresleri yer alan İl Müdürlüklerinde yapılacaktır.
İşletici adayları başvurularını şahsen yapmak mecburiyetindedirler. Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
Ben ben bir işciyim calışken para yatmıyor 2 aydır yatırmıyorlar nasıl oluyorki devlet işi diye girdim yolsuzlukmu okutuyor anlamadım ki bedava calış tırıtorlar olmaz böyle şey hakkımı helal etmiyom