Kpss'siz Personel Alım İlanları

Tüpraş Personel Alımları 2016

Tüpraş çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek.

Tüpraş 2016 yılındaki alımlarına devam ediyor. Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında üretim satışından kazandığı 35.437.857.256 TL ile birinci sırada yer alan Tüpraş personel alacak. Açılımı Türkiye Petrol Rafineleri A.Ş olan Tüpraş 2016 yılının ilk yarısında çok sayıda kişiye iş istihdamı sağlamıştı. Türkiye’nin en büyük şirketlerinin başında yer alan Türkiye Petrol Rafineleri yılın kalan yarısında da personel alımına devam edecek. 1983 yılında Türkiye’deki petrol rafinelerinin devlet eliyle tek bir çatı şirkette toplanması amacıyla kurulan Tüpraş’ın Kocaeli, Kırıkkale, Aliağa ve Batman’da petrol rafineleri bulunmaktadır. 2006 yılında hisseleri Koç-Shell grubuna geçen Tüpraş, bugün Koç Holding’in çatısı altında faaliyetlerine devam eden bir şirkettir. Her geçen gün daha da büyüyerek, ülke ekonomisine doğrudan katkılar sunan Türkiye Petrol Rafineleri A.Ş alacağı personelleri bünyesinde istihdam edecek. Tüpraş kendi resmi sitesinin insan kaynakları sayfasında ve iş ilan sitelerinde yayınlamış olduğu alım ilanlarıyla detayları açıkladı. Tüpraş’ta alımlar iki kategori için yapılmakta. Beyaz yaka ve Mavi yaka.

Tüpraş Personel Alımları 2016 Beyaz Yaka Şartları;

Üniversitelerin lisans ve lisans üstü programlarından mezun olmak, İngilizce sınavı, Kişilik Envanteri, Yetkinlik Bazlı Mülakatlar, Değerlendirme Merkezi – Adayların yetkinlikleri kendilerine verilen vaka çalışmaları üzerinde gerçekleştirdikleri grup çalışması ve bireysel egzersizlerle gözlenir ve değerlendirilir.

Tüpraş Personel Alımları 2016 Mavi Yaka Şartları;

Rafineri ve Petrokimya Teknolojisi ,Kimya Teknolojileri, Elektrik, Elektronik, Elektronik ve Haberleşme Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Makine, Makine Resim Konstrüksiyon, İnşaat Teknolojisi, Çevre Koruma ve Kontrolü, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği, Sağlık Memurluğu, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Özel Güvenlik ve Koruma Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Anadolu Meslek Lisesi Okullarının Elektrik, Elektronik, Kimya, Tesviye, Metal bölümlerinden mezun olmak, Zihinsel Beceri Testi, Kişilik Envanteri, Mülakat.

Tüpraş Personel Alımları 2016
için Beyaz Yaka veya Mavi Yaka pozisyonlarında çalışmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantı adresini ziyaret edebilirsiniz.

http://www.tupras.com.tr/detailpage.tr.php?lPageID=6666

Kamupersoneli.net | Ankara