2016 Yılı MEB Kadroları Görevde Yükselme Sonuçları Açıklandı
2016 Yılı için Merkez ve Taşra Teşkilatı Şef / Memur Kadroları İçin Görevde Yükselme Sonuçları açıklandı.Sınav ile ilgili mevzuat şu şekilde yapılmıştır.
2016 Yılı için Merkez ve Taşra Teşkilatı Şef / Memur Kadroları İçin Görevde Yükselme Sonuçları açıklandı.
Sınav ile ilgili mevzuat şu şekilde yapılmıştır.
- 657 Sayılı devlet memuru kanunları geçerli sayılmaktadır.
- Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görevini yapmaya devam eden personel için Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik içeriği
- MEB Personelinin Görevde Yükselme Durulmu, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Sureti ile Atanması Hakkında Yönetmelik yer almaktadır.
Alımı yapılacak Şef ve Memur kadrosu aşağıda tablo şeklinde verilmiştir.
UNVANI
MERKEZ / TAŞRA
TOPLAM
ŞEF
117 / 2100
2217
MEMUR
74 / 3100
3174
Memur ve şef için toplam 5391 kişi alımı yapılacaktır.
Aralık 2015 Pazar günü Saat : 10:00 da yapılmış olan sınav Ankara, İstanbul , İzmir, Adana, Bursa, Antalya , Kayseri, Samsun, Trabzon, Diyarbakır, Elazığ, Van, Edirne, Gaziantep, Denizli, Erzurum, Eskişehir, Konya, Zonguldak, Sivas şehirlerinde yapıldı.
Atama süresi içerisinde şu işlemler yapılacak.
- Ataması yapılmış olan adaylar için kararnameler Bakanlık tarafından, elektronik ortamda içerisinde eski ve yeni görev yerlerine gönderim yapılacaktır.
- Gönderilmiş olan kararnameler adaylara en kısa zaman içerisinde 7201 sayılı Tebligat Kanuna ' na göre tebliğ edilerek, adayların göreve başlama zamanlar ve ayrılma durumları ile ilgili birimler/valilikler tarafından düzenlemesi yapılacaktır
Bakmadan Geçme





