Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Dışişleri Bakanlığı (Vancouver Başkonsolosluğu) Sözleşmeli Personel Alıyor

Dışişleri Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımlayarak Vancouver Başkonsolosluğu’nda münhal hale gelecek 1 adet Sözleşmeli Sekreter pozisyonuna sınavla personel alınacağını duyurdu. İşte detaylar:

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adaylardan; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, sınav tarihi itibariyle 41 yaşından gün almamış olmak, en az lise veya dengi okullardan mezun olmak şartlarını taşımaları isteniyor.

Ayrıca; kamu haklarından yoksun bulunmamak, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar dahi zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanmak, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak

Erkekler için askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak, her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek, çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilmek ve bilgisayar ve daktilo kullanabilmek de aranan şartlar arasında yer alıyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Dışişleri Bakanlığı personel alım ilanına başvurular, 26 Aralık 2017 mesai sonuna kadar Başkonsolosluğun 303-1111 West Georgia St. Vancouver BC V6E 4M3, Canada adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 9.00-17.00 saatleri arasında) şahsen yapılacak.

Adayların başvuru esnasında; sınava katılma isteğini belirten başvuru dilekçe, özgeçmiş, Türk pasaportunun aslı veya onaylı sureti ile işlem görmüş sayfaların fotokopileri, nüfus cüzdanının aslı veya onaylı sureti, son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti, erkekler için askerlik kesin terhis belgesi veya askerlikle ilişiği olmadığına dair belge ve son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet renkli vesikalık fotoğrafı teslim edecekler.