Ekonomi

Üçüncü Havalimanı Kapsamında 225 Bin Kişi Ne Zaman İstihdam Edilecek?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan açıklamalarında üçüncü havalimanı inşaatı ve faaliyetleri kapsamında 225 bin kişiye istihdam sağlanacağını bildirdi. 225 bin kişilik istihdamın tüm detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz…

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan geçtiğimiz haftalarda üçüncü havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan incelemelerinin ardından söz konusu inşaatta yüzde 73 ilerleme kaydedildiğini bildirdi. Ayrıca Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan açıklamalarının devamında ilk etapta 100 bin kişiye istihdam sağlanacağını daha sonra ise 225 bin kişi için istihdam sağlanacağını bildirdi.

9 BİN KAMERA BULUNACAK

Üçüncü havalimanı inşaatında incelemelerini bitiren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan gazetecilere çeşitli açıklamalar yapmıştı. Bakan Ahmet Arslan açıklamalarında  söz konusu havalimanında 6 bin 200 oda olacağını bildirdi. Ayrıca Bakan Arslan üçüncü havalimanının içinde 9 bin kamera bulunacağını ve bu kameraların yolcunun, sistem üzerinden akıllı müdahalelerle yönlendirilmesi için de kullanılacağını kaydetti.

225 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANACAK

Ayrıca açıklamalarının devamında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan istihdam konusuna da değindi. Buna göre Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan üçüncü havalimanı inşaatı ve faaliyeti kapsamında ilk etapta 100 bin kişiye daha sonra ise 225 bin kişiye istihdam sağlanacağını bildirdi.

İSTİHDAM NE ZAMAN YAPILACAK?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın açıklamalarının ardından istihdam bekleyen adaylar bu istihdamın ne zaman yapılacağını araştırmaya başladılar. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan açıklamalarında istihdamın ne zaman yapılacağına ilişkin değerlendirmelerde bulunmadı. Bu kapsamda herhangi bir açıklama yapılmadığından dolayı istihdamın ne zaman yapılacağı bilinmiyor. Ancak konu ile ilgili olarak bir açıklama yapıldığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA