Bakanlar Kurulu Kararı: OHAL 3 Ay Daha Uzatılacak

Sonucu merakla beklenen Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi.Bu kapsamda OHAL'in bir kez daha uzatılmasına ilişkin karar alındı.

Sonucu merakla beklenen Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Bu kapsamda OHAL'in bir kez daha uzatılmasına ilişkin karar alındı. Bakanlar Kurulu toplantısında alınana kararlar hakkında detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

OHAL UZATILDI

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ OHAL hakkında açıklamalarda bulundu. Bakanlar Kurulunda alınan kararları açıklayan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ OHAL'in uzatılacağını ifade etti.

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ OHAL'in 3 ay daha uzatılacağını ifade etti. Buna göre 3 ay daha uzatılan OHAL 6. kez uzatılmış oldu.

Ayrıntılar geldikçe ziyaretçilerimizle paylaşacağız...

KAMUPERSONELİ.NET - ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme