- Haberler
- Personel Alımı
- 80 Bin Uzman Çavuşa Müjde: Kadro ve Beylik Tabancası Hakkı
80 Bin Uzman Çavuşa Müjde: Kadro ve Beylik Tabancası Hakkı
UZMAN ÇAVUŞLARA MÜJDE TSK'da görev yapan ancak 'sözleşmeli' statü kapsamında istihdam edildikleri için kadro alamayan ve 'beylik tabanca' hakları bulunmayan 80 bin uzman çavuşa müjde geldi.TBMM'YE SUNULACAK Konu ile ilgili olarak Akşam'dan Yelda Gökdağ'ın
UZMAN ÇAVUŞLARA MÜJDE
TSK'da görev yapan ancak "sözleşmeli" statü kapsamında istihdam edildikleri için kadro alamayan ve "beylik tabanca" hakları bulunmayan 80 bin uzman çavuşa müjde geldi.
TBMM'YE SUNULACAK
Konu ile ilgili olarak Akşam'dan Yelda Gökdağ'ın aktardıklarına göre AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan çalışmanın kısa sürede tamamlanarak Türkiye Büyük Millet Meclisine sunulacağını belirtti.
GENELKURMAY'A İLETİLDİ
Ayrıca AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan açıklamalarında "Uzman çavuşların kadro talepleri konusunda partilerle görüştük. Talepler hem Hükümet'e hem Genelkurmay'a iletildi. Bazı teknik engeller var ve bunlar üzerinde çalışılıyor" ifadelerine yer verdi.
KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA
Bakmadan Geçme