- Haberler
- Gündem
- 81 il için peş peşe açıklandı: Bu gece saatlerinden itibaren geliyor! Önlemini almayan sıkıntı yaşar
81 il için peş peşe açıklandı: Bu gece saatlerinden itibaren geliyor! Önlemini almayan sıkıntı yaşar
Akşam saatlerinde 81 il için beklenen MGM raporu yayımlandı.Artık havaların soğumaya başladığı ülkemizde uyarılar peş peşe gelmeye başladı.
Akşam saatlerinde 81 il için beklenen MGM raporu yayımlandı. Artık havaların soğumaya başladığı ülkemizde uyarılar peş peşe gelmeye başladı. Meteoroloji yayımladığı hava durum raporunda sıcaklıkların düşeceğini ve bazı bölgelerimizde yağışların başlayacağını duyurdu. Özellikle gece ve sabah saatlerinde sis ve pusun etkili olacağını ifade eden .MGM, bu durum karşısında vatandaşların tedbirini alması gerektiğini belirtti.
81 il için açıklanan hava durumu tahminlerine ilişkin şu açıklama kaydedildi:
“Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor"
BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?
MARMARA
Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.
ÇANAKKALE 9°C, 17°C
Parçalı az bulutlu
İSTANBUL 11°C, 17°C
Parçalı az bulutlu
KIRKLARELİ 6°C, 17°C
Parçalı az bulutlu
KOCAELİ 10°C, 17°C
Parçalı az bulutlu
EGE
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.
AFYONKARAHİSAR -1°C, 15°C
Az bulutlu
DENİZLİ 7°C, 21°C
Az bulutlu
İZMİR 9°C, 20°C
Az bulutlu ve açık
MANİSA 2°C, 19°C
Az bulutlu
AKDENİZ
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.
ADANA 11°C, 26°C
Az bulutlu ve açık
ANTALYA 15°C, 25°C
Az bulutlu ve açık
HATAY 11°C, 23°C
Az bulutlu ve açık
ISPARTA 2°C, 19°C
Az bulutlu ve açık
İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.
ANKARA 2°C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu
ÇANKIRI -3°C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu
ESKİŞEHİR 0°C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu
KONYA 2°C, 15°C
Az bulutlu
BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.
BOLU -2°C, 15°C
Parçalı bulutlu
KASTAMONU -1°C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı
SİNOP 13°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı
ZONGULDAK 10°C, 15°C
Parçalı bulutlu
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.
AMASYA 3°C, 14°C
Parçalı bulutlu
ARTVİN 7°C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı
SAMSUN 10°C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) yağmur ve sağanak yağışlı
TRABZON 13°C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı
DOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde sis ve pus olayı bekleniyor.
ELAZIĞ 2°C, 15°C
Az bulutlu ve açık
ERZURUM -3°C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu
KARS -6°C, 10°C
Parçalı ve az bulutlu
VAN 0°C, 12°C
Az bulutlu ve açık
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
DİYARBAKIR 3°C, 20°C
Az bulutlu ve açık
GAZİANTEP 6°C, 21°C
Az bulutlu ve açık
SİİRT 8°C, 18°C
Az bulutlu ve açık
ŞANLIURFA 10°C, 21°C
Az bulutlu ve açık
Bakmadan Geçme





