İş İlanları

TYP Kapsamında 285 Personel Alımı Yapılıyor

Devlete bağlı kurumlar yayımladıkları ilanlar ile personel alımlarına devam ediyorlar. Bu kurumların bazıları personel alım ilanlarını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapıyor. 

Bu haberimizde Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan TYP personel alım ilanlarını aktarıyoruz. 

TYP KAPSAMINDA PERSONEL ALIMI YAPACAĞINI AÇIKLAYAN KURUMLAR

Toplum Yararına Program kapsamında personel alımı yapacağını açıklayan kurumlar arasında Kars Valiliği, Kars İl Özel İdaresi, Akkaya Belediye Başkanlığı, Arpaçay Belediye Başkanlığı, Susuz Belediye Başkanlığı, Selim Belediye Başkanlığı, Sarıkamış Belediye Başkanlığı, Kağızman Belediye Başkanlığı, Digor Belediye Başkanlığı bulunuyor. 

Bu kurumlar yayımladıkları ilanlar ile Kamu Personeli Seçme Sınavı puan şartı olmadan açıklanan kadrolara personel alımı yapılacağını duyurdu. 

Yukarıda açıklanan kurumlar tarafından Toplum Yararına Program kapsamında alım yapılacağı duyurulan personel alımları  Çevre Temizliği kadrosundan yapılacak. Bu kurumlar Çevre Temizliği pozisyonunda toplam 285 personel alımı yapacaklar. 

TYP PERSONEL ALIM İLANLARINA BAŞVURU ŞARTLARI

Toplum Yararına Program kapsamında yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar bu kapsamda yapılan personel alımlarına belirtilen başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

TYP personel alım ilanlarında yer alan başvuru koşulları arasında ayrıca kurumlar tarafından belirlenen özel şartlarda yer almaktadır. Bizler sizlere TYP personel alımlarında aranan genel başvuru koşullarını aktarıyoruz, ilanlarda yer alan özel şartları haberimizin altında yer alan bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

İşkur’un internet sayfası üzerinden yayımlanan TYP personel alımı başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emekli, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç), TYP’den yararlanılmaya başlanan gün itibarıyla Sosyal Yardım Bilgi sistemi üzerinden yapılacak sorgulamada herhangi bir nakdi sosyal yardım almıyor olmak. İlana başvuruda bulunacak adayların ayrıca, ilanı yayımlayan kurum tarafından belirtilen eğitim seviyesinden mezun olması (en az ilkokul mezunu) ve istenilen yaş aralığında bulunması gerekiyor.

İLANA BAŞVURULAR 2 MART TARİHİNDE SONA ERECEK

Kars Valiliği, Kars İl Özel İdaresi ve belirtilen belediyeler tarafından yayımlanan ve Toplum Yararına Program kapsamında yayımlanan personel alım ilanlarına başvurular 2 Mart tarihi itibariyle sona erecek. 

İlana başvuruda bulunacak adayların başvurularını iki şekilde yapabilecekler. Birinci yöntem söz konusu ilana İŞKUR’sun web adresi üzerinden elektronik olarak yapılabilir. İkinci yöntemde ise adaylar başvurularını şahsen olarak İşkur müdürlükleri aracılığıyla yapabilirler. 

İlana ulaşmak için haberimizin atında yer alan bağlantıyı kopyalayıp internet tarayıcısına yapıştırın. Daha sonra açılan sayfada bulunan ‘Ara’ butonuna basarak yayımlanan ilanların detaylarını görüntüleyebilirsiniz. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/9TJR7M

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. isim yok issizim 3 cocugum var 5 nufuslu bir ayleyim gereyinin yapilmasini arz ederim saygilarimla