İş İlanları

7 Bin 769 Çağrı Merkezi Personeli, Şoför ve Güvenlik Görevlisi Alımı İçin İlan Yayımlandı (Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu)

İşkur üzerinden yayımlanan personel alım ilanları arasında Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Güvenlik Görevlisi ve Şoför alım ilanları bulunuyor. Lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri söz konusu personel alım ilanlarına dair tüm detayları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLARA DAİR DETAYLAR

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarının büyük bir kısmı özel sektör firmaları tarafından yayımlanan ilanlardan oluşmakla beraber belediyeler başta olmak üzere bazı kamu kurumları da personel alım ilanlarını burada yayımlıyorlar. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza İşkur üzerinden yayımlanan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Güvenlik Görevlisi ve Şoför alım ilanlarını derledik. Söz konusu ilanlara dair kadro detayları şu şekilde,

Güvenlik Görevlisi Kadrosu;

Türkiye İş Kurumu’nun resmi web adresinde Güvenlik Görevlisi alımları için çok sayıda ilan yayımlandı. Yayımlanan bu ilanlar ve alım yapılacak kadro bilgiler şu şekilde, Güvenlik Görevlisi Genel kadrosu için 3 bin317 Güvenlik Görevlisi (Silahlı) kadrosu için 76 ve Güvenlik Görevlisi (Silahsız) kadrosu için 97 alım ilanı yer alıyor. 

Şoför Kadrosu;

İşkur’un internet sayfası üzerinden çok sayıda kadroda şoför alımı için ilan yayımlandı. Türkiye geneli çok sayıda şehirde yapılacak alımlara dair bilinmesi gerekenleri sizlere aktarıyoruz. İşkur üzerinden, 260 Kamyon Şoförü, 59 Kamyonet Şoförü, 1 Kurtarıcı Araç Şoförü, 17 Makam Şoförü, Minibüs Şoförü 17, Otobüs Şoförü 4, Okul Servisi Şoförü 14, Şoför (Yolcu Taşıma) 290, Şoför-Yük Taşıma 1466, Taksi Şoförü 13, Tır Şoförü 281, Traktör Şoförü 281, Vidanjör Şoförü 6 alım ilanı yer alıyor. 

Çağrı Merkezi Kadrosu;

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi personel alımı için 1513 personel alım ilanı yayımlandı. 

BAŞVURU KOŞULLARI 

Kadro detaylarına dair bilgileri aktardığımız personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar aşağıda yer alan koşullara haiz olmaları gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, ilanda yer alan eğitim seviyesinden mezun olmak (söz konusu ilanda en az lise mezunu olmak kaydıyla önlisans ve lisans mezunu adaylarında başvuru yapabileceği ilanlar yer alıyor), alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanabilmek şartları yer alıyor.

Bu şartların yanında adayların kadrolara göre belirlenen sertifika ve diğer özel şartları sağlamaları gerekiyor. 

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Söz konusu alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapacaklardır. Adayların öncelikle İşkur’un internet sayfasına üye olmaları gerekiyor. Üyelik işleminin ardından adaylar aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak İş İlanları Arama Sayfasına ulaşacaklar. Açılan sayfada hangi pozisyon için başvuru yapacaklarsa o kadronun adını Meslek yazan butona yazıp Ara butonuna basarak o kadro için yayımlanan ilana ulaşacaklar. Örneğin, açılan sayfada Meslek yazan yere Güvenlik Görevlisi (Silahsız) yazarak o pozisyon için yayımlanan ilanlara ulaşabilirsiniz. 

Bir Yorum

  1. Ben kendim liseden sağlık meslek lisesini okudum üstüne önlisans tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik bölümünü bitirdim bide lisansa tamamladım işletmeye hiç bir tercihe başvuramıyorum nedeni lisansı bitirdiğim için lütfen 3 diplomam var hiç biri bir işe yaramıyor ben şımdı ne yapacam sağlık bakanımız bizede bir kapı açsın