Personel Alımı

İŞKUR Aracılığı İle 1354 Bekçi ve Temsilci Alımı Yapılıyor ! İşte Tüm Detaylar

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden farklı pozisyonlarda personel alım ilanları yayımlanıyor. 

Yayımlanan ilanlara göre toplamda 1354 bekçi ve temsilci alımı yapılmaktadır. Bu bağlamda yayımlanan ilanların detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

KADRO DAĞILIMI

Buna göre Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre alımlar “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Satış Temsilcisi / Plasiyer, Müşteri Temsilcisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Banka), Sigorta Satış Temsilcisi-Sağlık, Hayat, Satış Temsilcisi (Medikal ve Eczacılık Ürünleri), Teknik Satış Temsilcisi, Satış Temsilcisi” pozisyonlarında gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Tüm bunların yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlar her ilana göre farklılık göstermektedir. Adayların başvuru şartları detaylarını incelemeleri gerektiği ifade edilirken kadrolara göre farklılık gösteren şartlara uyumlu olmayan adayların başvuru şartlarının geçersiz sayılacağı açıklandı.

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adayların İŞKUR’a kayıtlı olmaları gerekmektedir. Kaydı olmayan adaylar online olarak İŞKUR’un resmi web adresim üzerinden kaydını yapabilir. Kaydını yapan adaylar aşağıdaki link üzerinden başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar aşağıdaki link üzerinden arama kısmına ‘bekçi’ veya ‘temsilci’ yazarak açık iş ilanlarını görebileceklerdir.

Bir Yorum

  1. Düzcede yasamaktayım silahlı ö.g.g bekçi basvurusu düzcede yapılıyormu..

  2. Batman'da bulunmaktayim silahlı özel güvenlik kartim var Batman'da bekcilik varmıdır

  3. Ben hataydan ben de bekci olmak istiyorum uyku sorunum yok

  4. Istanbulsa bağcılar güneşlide oturuyorum bekci olmak istiyorum güvenlik tecrübem var