ABD ve Türkiye Genelkurmay Başkanları görüştü!
Suriye'de teröristlerin bölgeden çekilmesi noktasında ABD ve Türkiye'nin anlaşmaya varmasıyla birlikte iki ülke arasında diplomatik ilişkiler de hız kazanmaya başladı.ABD VE TÜRKİYE GENELKURMAY BAŞKANLARI TELEFONDA GÖRÜŞTÜ Türkiye ABD ile yaptığı anlaşma
Suriye'de teröristlerin bölgeden çekilmesi noktasında ABD ve Türkiye'nin anlaşmaya varmasıyla birlikte iki ülke arasında diplomatik ilişkiler de hız kazanmaya başladı.
ABD VE TÜRKİYE GENELKURMAY BAŞKANLARI TELEFONDA GÖRÜŞTÜ
Türkiye ABD ile yaptığı anlaşma sonrasında iki ülke genelkurmay başkanları telefonda görüştü.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Twitter hesabından yapılan açıklama,"Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar GÜLER, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark MİLLEY ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiştir. Görüşmede Suriye'deki güvenlik durumu ve günlük gelişmeler ele alınmıştır." denildi.
Bakmadan Geçme





