• Haberler
  • Gündem
  • ABD'ye Göre Suriye Ateşkesi Türkiye'yi De Kapsıyormuş

ABD'ye Göre Suriye Ateşkesi Türkiye'yi De Kapsıyormuş

Amnerika Birleşik Devletleri Dışişleri Sözcüsü yaptığı son açıklamada tepkilere yol açtı.Heather Nauert yaptığı açıklamada 'Ateşkes tüm Suriye için geçerlidir BM'nin kararının iyi okunması gerekiyor' dedi.

Amnerika Birleşik Devletleri Dışişleri Sözcüsü yaptığı son açıklamada tepkilere yol açtı. Heather Nauert yaptığı açıklamada; "Ateşkes tüm Suriye için geçerlidir BM'nin kararının iyi okunması gerekiyor" dedi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert açıklamasında; Türkiye'in Afrin'de bulunmasıya alakalı olarak devam eden operasyonların genelinde sorulan sorulara yanıt vererek ateşkes konsuunda; "Türkiye bu kararı net olarak ve yeniden okumalı, karar 30 gün boyunca Suriye'nin her tarafından ateşkesi ön görmekte. Türkiye'ye BMGK'nın aldığı ateşkes kararını yeniden okumasını tavsiye ediyoruz" dedi.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme