- Haberler
- Personel Alımı
- Adalet Bakanlığı 3 Bin 222 İnfaz Koruma Memuru (İKM) Alıyor ! KPSS Şartı Esnetilmeli Midir?
Adalet Bakanlığı 3 Bin 222 İnfaz Koruma Memuru (İKM) Alıyor ! KPSS Şartı Esnetilmeli Midir?
Bilindiği gibi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül açıklamalarında Adliyelere ve CTE kapsamında personel alımı yapılacağını açıkladı.ALIM İLANLARI YAYIMLANDI Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün açıklamalarının ardından Adalet Bakanlığı bünyesinde Adliyelere 2 bin 25
Bilindiği gibi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül açıklamalarında Adliyelere ve CTE kapsamında personel alımı yapılacağını açıkladı.
ALIM İLANLARI YAYIMLANDI
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün açıklamalarının ardından Adalet Bakanlığı bünyesinde Adliyelere 2 bin 250 zabıt katibi ve 250 mübaşir alım ilanı yayımlandı. Bunun ardından CTE kapsamında 3.222 infaz ve koruma memuru, 89 büro personeli (ceza infaz kurumu katibi), 58 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 91 teknisyen, 75 destek personeli (şoför), 42 destek personeli (aşçı), 34 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam 3.611 personel alım ilanı yayımlandı.
DİKKAT ÇEKEN ŞARTLAR
Yayımlanan ilana göre CTE infaz koruma memuru alımında "Merkezi sınavdan (KPSS) en az 70 puan almak" şartı bulunmaktadır. Ayrıca infaz koruma memuru alımı için 30 yaşını bitirmemiş olmak gerekmektedir. Sitemiz gönderilen geri bildirimlerde bu şartın esnetilmesi talep edilmektedir.
SİZE GÖRE;
Peki sizlerin Adalet Bakanlığı CTE infaz koruma memuru alım ilanındaki genel şartlarda esnetilmesini istediğiniz var mı? KPSS şartı size göre esnetilmeli midir?
Bakmadan Geçme





