- Haberler
- Personel Alımı
- Adalet Bakanlığı CTE En Az Lise Mezunu 200 Şoför Alıyor
Adalet Bakanlığı CTE En Az Lise Mezunu 200 Şoför Alıyor
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü, resmi sitesi üzerinden bir personel alım ilanı yayınladı.Yayınlanan ilanda, taşra teşkilatının personel ihtiyacını karşılamak için en az lise mezunu olmak şartıyla personel alınacağı duyuruldu.
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü, resmi sitesi üzerinden bir personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilanda, taşra teşkilatının personel ihtiyacını karşılamak için en az lise mezunu olmak şartıyla personel alınacağı duyuruldu. İlana başvuracak adaylardan bazı şartları taşımaları isteniyor. İlana göre;
Alınacak Personel:
* Şoför: 200
Başvuracak Adaylarda Aranan Genel Şartlar:
* T.C. vatandaşı olmak
* Kamu haklarından mahrum olmamak
* En az lise ve dengi okul mezunu olmak
* Askerliğini yapmış, muaf veya tecilli olmak
* Güvenlik soruşturması olumlu olmak
* Lisans mezunları için 2016 KPSSP-3 puan türünden'den en az 70 almış olmak
* Önlisans mezunları için 2016 KPSSP-93 puan türünden en az 70 almış olmak
* Lise mezunları için 2016 KPSSP-94 puan türünden en az 70 almış olmak
* 18 yaşını doldurmuş 35 yaşını bitirmemiş olmak
* E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak
Başvuru Süreci: Adalet Bakanlığı CTE personel alım ilanı başvuruları 21 Aralık- 30 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılacak.
Başvurular adalet komisyonu başkanlıklarından ya da bakanlık internet sitesinden temin edilecek başvuru formunu doldurup öğrenim belgesi, ve sınav sonuç belgesinin çıktısı ile son başvuru günü mesai bitimine kadar adalet komisyonu başkanlığına ya da Cumhuriyet başsavcılıklarına başvurarak yapılacak.
Sınav Süreci: Uygulamalı sınav 11 Ocak 2017 tarihinde yapılacak. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar 16 Ocak 2017'de ilan edilecek. Sözlü sınav 13 Şubat 2017 ve devam eden günlerde yapılacak.
Bakmadan Geçme





