Adalet Bakanlığı Taşra Teşkilatı Havuz Tayinleri Açıklandı

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda havuz tayinlerinin açıklandığı ifade edildi.Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda havuz tayinlerinin açıklandığı ifade edildi.

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz..

YAYIMLANAN DUYURUNUN DETAYLARI

Buna göre Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda Taşra Teşkilatında görevli olan personelin isteğe bağlı naklen atama sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden yayımlanan duyuruda adli ve idari yargı adalet komisyonları merkez ve mülhakat adliyelerinde görev yapan personelin isteğe bağlı naklen atanma taleplerinin değerlendirildiği ve belirlenen kriterlere göre talepleri uygun görülenlerin atamalarının yapıldığı vurgulandı. Ayrıca bu atamalarda Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personelinin yer almadığı da ifade edildi.

Listelerde ismi bulunmayan personelin naklen atanma talepleri uygun görülmemiş olup bu personele ayrıca bildirimde bulunulmayacağı ifade edilirken isteğe bağlı naklen ataması yapılan personelin tebligatları ayrıca gönderilecek olup, tebligatların tebliğinden itibaren ilgililer görevlerinden ayrılabilecekleri de belirtildi.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme