Adalet Personeli

Adalet Bakanı Gül'den Avukatlar Günü Mesajı

Bilindiği gibi 5 Nisan Avukatlar Günü olarak anılıyor. Avukatlar Günü Hakkında Adalet Bakanı Abdulhamit Gül bir mesaj yayımladı. Bakan Gül’ün mesajı Adalet Bakanlığının sayfasında yayımlandı. İşte Bakan Gül’ün mesajı:

ADALET BAKANI GÜL’ÜN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül avukatlar günü mesajında “Gerçek bir hukuk devleti ancak bireylerin hakkının etkin bir biçimde korunması gerektiğinde bu hakkın her türlü merci önünde savunulması ile mümkündür. Savunma hakkının etkin bir biçimde kullanılmasının da ancak özgür  ve bağımsız avukatlar yolu ile olacağı tartışmasızdır. Bu nedenle avukatlık, adaletin tecellisinde ve adaletin teminatı altındaki hürriyetlerin korunup sürdürülmesinde insanlık tarihi boyunca üstlendiği önemli misyonu gelecekte de devam edecektir. 

Adalet Bakanlığı olarak, avukatlarımızın mesleklerini daha etkin bir biçimde ifa edebilmeleri için üzerimize düşen sorumlukları her zaman yerine getireceğiz. Bu düşüncelerle başta avukatlar olmak üzere tüm yargı camiamızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Sayın adalet bakanım ben adalet istiyorum kendi davamdır 99 da kaza geçirdim tirafik kazası yerel mahkemeyi kazandım lakin sigorta şirketi dosyamı yargıtaya gönderdi karar bozmaya ve yargıtaydan çıkan karar sigortanın korunma sı yönünde ben % 44 engeli kalmışım hayatım bitmiş ömürboyu sigorta bana limitim 30 bin deyip 17 yıl sonra 30 bin yatırılıyor bukadar kolaymı ucuzmu insan hayatı 17 yılın fayiz deyer lendirmesi yapılmuyor 30bin deyeribitmiş alsana limitim 30 bin deyip kapata biliyorlar maduriyetimin gideril mesini istiyorum sayın bakanım bukonuda bana yardım edil mesini istiyorum hiç kim seye ulaşamadım maduriyetimi anlatacak sizlere yazmak zorun da kalıyorum saygılarımla .adalet istiyorum böyle olmamalı.limitle sınırlan masın sigorta bizlerde madur kalmayalım ben madurum sayın bakanım.

  2. Sayın bakanım adalet alım ilanını bekliyoruz . Bize bir müjde verin lütfen artık .