Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı 300 Personel Alımı Sonuçları Bekleniyor!

Adalet Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımlayarak personel alımı yapacağını duyurmuştu.

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda,  194 zabıt katibi, 90 mübaşir ve 16 teknisyen pozisyonlarında olmak üzere 300 memur alımı yapılacağı açıklanmıştı. 

Söz konusu memur alım ilanına başvurular, 17 Ağustos 2017 Perşembe günü başlayıp, 5 Eylül 2017 Salı günü sona ermişti. Adaylar başvurularını sınavın yapılacağı Ankara, İstanbul ve İzmir adalet komisyonu başkanlıklarına veya buralara gönderilmek üzere mahallî Cumhuriyet başsavcılıklarına yapmışlardı. 

BAŞVURU SONUÇLARI BEKLENİYOR

Adaylar, Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan zabıt katibi, mübaşir ve teknisyen alım ilanına başvuru sonuçlarının açıklanmasını merakla bekliyorlar. Bakanlık tarafından yayımlanan başvuru kılavuzunda yer alan bilgilere göre ve Zabıt Katipliği pozisyonuna başvuruda bulunan adayların, başvuru sonuçlarına göre 30 Eylül’de uygulamalı sınava çağrılmalarından dolayı, sonuçların en geç 22 Eylül Cuma gününe kadar açıklanması bekleniyor. 

ANLIK HABERDAR EDECEĞİZ

Adalet Bakanlığı, 300 memur alım ilanı başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından, başvuru sonuçlarından adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL Haber

 

Bir Yorum

  1. admin, 2.5 aydır danıştay katipliğinin sıralama sonuçları açıklanmadı. kaç aydır sesimizi duyuramıyoruz lütfen bunla ilgili haber yaparsanız seviniriz. lütfen ama lütfen katip adayları olarak sesimizi duyurun.

  2. Ankara mubaşir alim başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak

  3. Mübaşir alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, bilgisi olan var ise paylaşsın lütfen

  4. ankara adliyesinin açıklaması 9 ekime kadar mübaşir sonuçlarını açıklayacak ve 20 ekimdede sınavını yapacak aradığımda bu bilgiyi verdiler

  5. Yaşı 30'u aşmış ve kpss'den 60'ın üstü puan alanlar cezaevi koruma infaz memurudamı olamaz ya lütfen yetkililere sesleniyorum yaş ve kpss puanında biraz esneklik istiyoruz.