Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı CTE 2018 Personel Alımı Şartları Neler?

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru bazında Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün 4 şehirde açacağı Ceza İnfaz Kurumlarına personel planlaması yapacak.

Peki şartlar nasıl olacak? 2018 CTE Personel alımı süreci nasıl işleyecek? İşte merak edilen soruların tamamına kamupersoneli.net olarak cevap veriyoruz.

CTE PERSONEL ALIMI YAPACAK İLLER

CTE tarafından yayımlanan duyuruya yönelik olarak personel planlaması yapılan iller şu şekilde;

– İskilip (Çorum) Açık, İslahiye (Gaziantep)

– T Tipi Kapalı ve Açık, Türkoğlu (Kahramanmaraş)

– 2 Nolu L Tipi Kapalı ile Yalvaç (Isparta)

– T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu.

2018 CTE PERSONEL PLANLAMASI ŞARTLARI NELER?

1- Sözleşmeli ile kadrolu personellerin aday memurluklarına bakılmadan 31 Aralık 2108 tarihi itibari ile görev yapılan adalet komisyonun yetki alanı içerisinde 1 yıllık hizmet süresi tamamlamış olması şart.

Ayrıca sözleşmeli pozisyon kapsamında geçen sürelerin hesaba katılacağı ve askerlik ile açıkta yada aylıksız izinde geçirilmiş olan tüm sürelerle beraber raporların 3 aydan fazlasının dikkate alınmayacağı bildirildi.

2- Görevde yükselme ve unvan değişikliği kapsamında atananlar ile bölge esaslarına göre ataması yapılanların 2 yıl hizmet sürelerini doldurmaları durumunda başvuruları alınmayacak.

3- Bakanlığın memur, sınav ve atama yönetmeliği kapsamında 33’üncü maddeye bağlı kalarak bölge esaslarına zorunlu olan atamalara yönelik olarak infaz koruma baş memurlarının kendilerinin nüfusa kayıtlı oldukları il ve bu ile olan bağlı ilçelere nüfusa kayıtlı olmamaları durumunda en az onbeş yıl müddetle devamlı şekilde ikamet ettikleri yada hizmetlerini olumsuz olarak etkileyecek bir madde ilişkisinin yer aldığı il ile ilçelerin bağlı kaldığı yada ilçelere atanamayacaklardır.

Bir Yorum

  1. Artık kimse ne yorum yapiyor ne de adalet bakanlığı haberlerini okuyor.15bin kisi alacaz dediler fakat daha ilana bile çikmadilar.Boş başka ilanlarla milleti kandırıyorlar.Kimsede inanmıyor artık.