Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı CTE 3611 Memur Alımı Başvuru Sonuçları Bekleniyor! (İKM, Teknisyen, Ceza İnfaz Katibi)

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ve binlerce adayın başvuruda bulunduğu 3611 memur alım ilanının sonuçları merakla bekleniyor.

FARKLI KADROLARDA 3611 ALIM YAPILACAK

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir ilan ile 3.222 infaz ve koruma memuru, 89 büro personeli (ceza infaz kurumu katibi), 58 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 91 teknisyen, 75 destek personeli (şoför), 42 destek personeli (aşçı), 34 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam 3611 memur alımı yapacağını açıklamıştı.

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana başvurular 13 Ekim tarihinde başlayıp 25 Ekim tarihinde son bulmuştu. Adaylar başvurularını, adalet komisyonu başkanlığına (sınav merkezi) veya herhangi bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığı aracılığıyla yapmışlardı.

BAŞVURU SONUÇLARI BEKLENİYOR

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan memur alım ilanında yer alan kadrolarda başvuruda bulunan binlerce aday sonuçların açıklanmasını merakla bekliyorlar. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile aynı anda ilana çıkan adliyelere sözleşmeli zabıt katibi alımı başvuru sonuçlarının, adliyeler tarafından açıklanmasının ardından, infaz ve koruma memuru ve diğer kadroların da başvuru sonuçlarının kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. 

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA ANLIK HABERDAR EDECEĞİZ

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 3611 memur alım ilanı başvuru sonuçlarının açıklanmasıyla, adaylara başvuru sonuçlarını sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. i̇nfaz koruma başvuru sonuçlari tari̇h olarak bugün açiklanacaği beli̇rti̇li̇yor fakat henüz herhangi̇ bi̇r açiklama yok konuyla i̇lgi̇li̇ bi̇lgi̇si̇ olan var mi

  2. Bende bekliyorum inşAllah kötü bi sonucla karşılaşırım