Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı İstanbul Adliyesi Zabıt Katibi Alım Sonuçları Açıklandı!

İstanbul Adliyesi resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile 70 sözleşmeli zabıt katibi alım sonuçlarını açıkladığını duyurdu.

SÖZLEŞMELİ ZABIT KATİBİ ALIM SONUÇLARI AÇIKLANDI

İstanbul Adliyesi tarafından yayımlanan duyuruda, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün, 300 sözleşmeli personel alımı ilanı gereğince İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığımıza verilen sınav izni ile İstanbul Adliyesi için 70 Sözleşmeli Zabıt Katibi alımına izin verildiği belirtilerek uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylara ilişkin listenin yayımlandığını duyurdu.

ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLERE İLİŞKİN DUYURU

İstanbul Adliyesi tarafından yayımlanan duyuru kapsamında, uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adayların yapmaları gereken işlemlere ilişkin bilgiler verildi. Yayımlanan bilgilendirme duyurusunda adayların 3 dakika içerisinde en az 90 kelime yazmaları gerektiği vurgulanırken uygulamalı sınavda imla işaretlerine (büyük ve küçük harf, virgül, nokta, kesme, inceltme, tırnak işaretleri gibi işaretlere) dikkat edilmeyeceği ifade edildi.

Yayımlanan duyuruda ayrıca, uygulamalı sınav tarihinin 30 Eylül olduğu hatırlatılarak adayların sınav yerlerine sabah saat 08.00’de hazır olmaları gerektiği aktarıldı. 

Bir Yorum

  1. Zabit katipligi aciklandi peki neden istanbul mubasirlik alimi sonuclanmiyor