Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı İstanbul Adliyesi Zabıt Katipliği Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Adalet Bakanlığı İstanbul Adliyesi resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile zabıt katipliği uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adayların belli olduğunu duyurdu. 

İSTANBUL ADLİYESİ ZABIT KATİBİ BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

İstanbul Adliyesi tarafından yayımlanan duyuru metninde adayların bundan sonraki süreçlerde yapmaları gereken işlemlere ilişkin bilgiler verilirken uygulamalı sınav hakkında uyarılarda bulunuldu. 

İstanbul Adliyesi tarafından yayımlanan duyuruda ayrıca ”Sözleşmeli Zabıt Katipliği uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adayların klavye tercihini başvuru sırasında belirtmemiş olan veya klavye türünde hata olduğunu düşünen adayların en geç 06/11/2017 Pazartesi günü mesai bitiminden önce 0 (212) 375 75 75 Dahili: 51225’i arayarak Komisyon Başkanlığımıza (ek listedeki sıra ve aday numaralarını belirterek) klavye tercihlerini bildirmeleri gerekmektedir.” ifadeleri yer aldı.

İstanbul Adliyesi tarafından yayımlanan duyuruda ayrıca adaylara uygulamalı sınavda kullanılacak klavyelere ilişkin de bilgiler verildi.

”Zabıt Katipliği uygulama sınavında kullanılacak olan klavye türleri; “F” Klavyeler için A4 Tech KR83 ve “Q” Klavyeler için A4 Tech KM720 model klavyelerdir. Adaylar kendileri ayrıca klavye getirmeyecektir. Sınav salonunda bulunan yukarıda belirtilen klavyeler dışında kesinlikle başka bir klavye ile sınav yapılmayacak ve izin verilmeyecektir.”