Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı Naklen Bayan İnfaz Koruma Memuru Alımı İçin Başvuru Sürecini Uzattı

Adalet Bakanlığı 9 Mart tarihinde bir duyuru yayımlayarak naklen Ceza ve infaz memuru ve koruma başmemuru alımı yapacağını açıklamıştı. 

Bakanlık tarafından yayımlanan duyuruda söz konusu atamalar için 16 Mart tarihinde sona ereceği duyuruldu. 

Adalet Bakanlığı konuya dair bir duyuru daha yayımlayarak söz konusu sürecin uzatıldığını açıkladı. 

ADALET BAKANLIĞI’NDAN DUYURU

Adalet Bakanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuru metninde, söz konusu atamalar için belirtilen sürenin 16 Mart tarihinde sona erdiği hatırlatılarak bu sürecin 23 Mart tarihine kadar uzatıldığı ilan edildi. 

Naklen yapılacak Ceza ve infaz memuru ve koruma başmemuru alımların için yayımlanan duyuru metnini siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

ADALET BAKANLIĞI TARAFINDAN YAYIMLANAN DUYURU METNİ

30/11/2017 tarihli Bakanlık Oluru ile hizmete alınan Ayvalık Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumunun personel ihtiyacının karşılanması amacıyla bayan infaz ve koruma başmemuru ile bayan infaz ve koruma memurlarının 12-16 Mart 2018 tarihleri arasında UYAP üzerinden başvurularını yapmaları gerektiğine dair ilgi yazımız ile tüm teşkilata duyurulmuştur. 

Söz konusu ceza infaz kurumunu tercih edecek bayan infaz ve koruma başmemuru ile bayan infaz ve koruma memurları için başvuru süresi 23 Mart 2018 tarihine kadar uzatılmıştır. 

Ayrıca; Ayvalık Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumunun UYAP’a tanımlaması yapılmış ancak NAS ekranına yansıması geciktiği için söz konusu ceza infaz kurumunu tercih edecek personelin tercih olarak Ayvalık K2 Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu seçmesi gerekmektedir. Talepler Ayvalık Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu olarak değerlendirilecektir.