Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı Sözleşmeli İcra ve Zabıt Katibi İle Mübaşir Alımı Nihai Sonuçlarını Açıklayan Adliyeler

Adalet Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda yayımlanan bir duyuru ile çeşitli şehirlerde bulunan adliyelere sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. 

Bakanlık tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanına göre alımların, Zabıt Katibi, İcra Katibi, Mübaşir, Teknisyen ve bu kadroların dışında çeşitli kadrolarda yapılacağı ilan edilmişti. 

Söz konusu alımlar içi mülakat sınavlarına giren adaylar için nihai listeler açıklanmaya başladı. Kamupersoneli.net olarak bu haberimizde siz okuyucularımıza nihai sonuçlarını açıklayan adliyeleri derledik. 

ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI NİHAİ SONUÇLARINI AÇIKLAYAN ADLİYELER

Adalet Bakanlığı’na bağlı çeşitli şehirlerdeki Adliyeler resmi internet sayfaları üzerinden yayımladıkları duyurular ile sözleşmeli personel alımı nihai sonuçlarını açıklamaya başladılar. Bu kapsamda Nevşehir Adliyesi, Isparta Adliyesi ve Yalova Adliyesi, Sözleşmeli Personel alımı nihai listelerini açıkladılar. 

Adliyeler tarafından yayımlanan duyurularda ayrıca nihai listelere göre başarılı olan adayların evrak teslim süreçlerine dair de bilgiler yer aldı. Bu kapsamda Adliyeler tarafından yayımlanan duyuru metinleri ve evrak teslim sürecine dair ayrıntıları haberimizin altında yer alan bağlantılar aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz. 

Bir Yorum

  1. bakanlık personel alımlarında neden yaş şartını kaldırmıyor