Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı Taşra Teşkilatı İsteğe Bağlı Nakil Başvuru Duyurusu Yayımlandı

Adalet Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda taşra teşkilatı isteğe bağlı nakil başvurularının başladığı belirtildi ve nakil çalışmaları hakkında usul ve esaslar belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

ADALET BAKANLIĞINDAN YAYIMLANAN DUYURU

Bakanlığımız taşra teşkilatında görevli yazı işleri müdürü, idari işler müdürü, zabıt kâtibi, mübaşir, hizmetli, teknisyen, şoför ve benzeri unvanlarda 657 sayılı Kanunun 4/A maddesi kapsamında görev yapan personelin (Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personeli hariç) nakil işlemine ilişkin başvurular 23/07/2018 Pazartesi günü başlayıp 30/07/2018 Pazartesi günü sona erecektir.

Hizmet süresinin her yılı, Ek-2 deki Bölgelere İlişkin Puan Tablosundaki puanlar esas alınmak suretiyle sistem tarafından otomatik hesaplanacağından, her bir personelimizin başvuru tarihleri arasında UYAP sisteminde yer alan kendisine ait birim bilgilerini, bu birimlerdeki başlayış ve ayrılış tarihlerini kontrol etmesi, bu bilgilerde hata bulunması halinde ilgili komisyona başvurarak düzelttirmesi ve ardından başvuru yapması gerekmektedir.

İsteğe bağlı nakil çalışmasına ilişkin ilke kararları, bölgelere ilişkin puan tablosu, tüm adliyelerin puanlarını gösterir tablo ve başvuru kılavuzu ektedir.