Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı Unvan Değişikliği Sınav Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığı internet sayfası üzerinde yer alan duyurular bölümünde, merkez teşkilatına alt mühendis, teknisyen, istatikçi ve kütüphaneci kadroları için gerçekleştirilen yazılı sınav sonuçlarının belli olduğunu yayımladı. Söz konusu duyuru metninde yazılı sınav sonucu olumlu olan adayların yapmaları gereken işlemlere ilişkin bazı bilgilendirmeler yapıldı. 

ADALET BAKANLIĞI UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV SONUÇLARI

Konuya ilişkin Adalet Bakanlığı’nca yayımlanan basın açıklamasında, bakanlık personelleri arasında gerçekleştirilen unvan değişikliği sınav sonuçlarının belli olduğu ve daha önceki tarihlerde açıklanan kadro sayısının dört katı adayın sözlü sınava çağrıldığı ifade edildi. yazılı sınav sonuçları olumlu olup sözlü sınava katılacak adaylara ilişkin bazı bilgilendirme açıklamalarının da bulunduğu duyuruda, adayların sözlü sınava 30 -31 Ocak tarihleri arasında katılacakları ifade edildi. 

Adalet Bakanlığı’nca Yayımlanan Duyuru Metni

Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 15/A maddesi gereğince yapılan unvan değişikliği yazılı sınavı sonuçlarına göre en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının 4 katına giren ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar aşağıda ilan edilmiştir. 

Unvan değişikliği sözlü sınavı; 30/01/2018 – 31/01/2018 tarihleri arasında, Bakanlığımız Ana Bina İcra ve İflas Hizmetleri Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılacak olup, sözlü sınav 09.30’da başlayacaktır.