Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı Yazı İşleri Müdürü GYS Tercihlerine İlişkin Kadrolar Güncellendi

Adalet Bakanlığı tarafından dün bir duyuru yayımlanmış ve Yazı İşleri Müdürü Görevde Yükselme Sınav sonucuna göre Yazı İşleri Müdürlüğü bünyesinde tercih işlemlerinin başladığı ifade edildi. 

Bugün ise yayımlanan bir duyuruda Yazı İşleri Müdürlüğü bünyesindeki kadroların güncellendiği ifade edildi. Bu konu hakkında Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

YAYIMLANAN DUYURU

Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda 07/10/2017 tarihinde yapılan görevde yükselme yazılı sınavı ile 02/04/2018-14/05/2018 tarihleri arasında yapılan sözlü sınav sonucunda başarılı olarak yazı işleri ve idari işler müdürlüğü kadrolarına atanmaya hak kazanan personelin atama işlemlerinin gerçekleştirileceği 15/09/2018 tarihli ilan ile tüm teşkilata duyurulmuştu.

Söz konusu ilan ile Adli Yargı Yazı İşleri Müdürlüğüne ilişkin belirtilen boş kadro sayısı bazı mahaller için yeniden değerlendirilmiş olup;

Ankara Adliyesi 41, Hakkari Adliyesi 5, Konya Bölge Adliye Mahkemesi 7, Bingöl Adliyesi 1, Sütçüler Adliyesi 1, Çerkeş Adliyesi 1, Gökçeada Adliyesi 1 ve Genç Adliyesi 1 olarak güncellenmiştir.