Adalet Personeli

Adalet Uzmanlığı Tez Savunmalarına İlişkin Duyuru

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Adalet Uzmanlığı tez savunmasına ilişkin detaylar ifade edildi. Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimiz için haberimizde derledik. 

Konu ile ilgili olarak yayımlanan duyuruda Adalet Uzmanlığı Tez ve Yeterlik Sınav Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda tezi yeterli bulunan adalet uzman yardımcısı Ertuğrul KAVAKOĞLU’nun, tez savunmasına alınmak üzere Personel Genel Müdürlüğünde ne zaman hazır bulunması gerektiği ifade edildi. İşte Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru:

ADALET BAKANLIĞINDAN YAYIMLANAN DUYURU

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda “Adalet Uzmanlığı Yönetmeliğinin 19 uncu maddesi uyarınca 09/01/2018 tarihinde toplanan Adalet Uzmanlığı Tez ve Yeterlik Sınav Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda tezi yeterli bulunan adalet uzman yardımcısı Ertuğrul KAVAKOĞLU’nun, tez savunmasına alınmak üzere 14/02/2018 tarihinde saat 14.00’de Personel Genel Müdürlüğünde hazır bulunması gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA