Adalet Personeli

Adıyaman Adliyesi Zabıt Katibi, İcra Katibi, Mübaşir ve Destek Personeli Sözlü Sınav Tarihleri Açıklandı

Adalet Bakanlığı Adıyaman Adliyesi sözleşmeli personel alımı mülakatlarıyla alakalı olarak bir duyuru yayımlandı.

Söz konusu yayımlanan Adıyaman Adliyesi duyurusu içerisinde Zabıt Katibi, İcra Katibi, Mübaşir ve Destek Personeli sözlü sınav tarihlerine yer veirldi.

ADIYAMAN ADLİYESİ MÜLAKAT LİSTELERİNİ AÇIKLADI

Sözleşmeli Zabıt Katipliği sınavı uygulama sınavına katılarak mülakata katılmaya hak kazanan adayların detaylı listesi yazı ekinde paylaşılmıştır. İlgili adayların ekli listeyikontrol ederek mülakat tarih ve saatini öğrenmeleri hususu önemle duyurulmakla, mülakata çağrılacak adayların çağrılma usulü aşağıdaki gibi olacaktır.

Adayların aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde Adıyaman Adliyesi Komisyon Kaleminde kimlikleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Belirlenen gün ve saatte mülakat için gelmeyen adayların mülakata girmekten vazgeçmiş sayılacakları, ayrıca belirlenen günden önce veya sonra gelen adayların mazeretlerinin kabul edilmeyeceği hususu önemle duyurulur.

Aşağıda istenilen belgelerin 27/07/2018 tarihine kadar adaylar tarafından Komisyon Başkanlığımıza bizzat ibraz edilmesi, il dışında bulunan adayların ise gönderilecek belgeleri bulundukları yer Cumhuriyet Başsavcılığı  Muhabere Bürosu aracılığıyla göndermesi gerekmektedir. Bu usule uyulmadan gönderilecek belgeler kabul edilmeyecektir.

1-Güvenlik Soruşturması ve arşiv araştırması formu (Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunun bilgisayarla doldurularak 4 nüsha hazırlanması, ayrı ayrı fotoğrafların yapıştırılması  gerekmektedir.)

2-Aile bireylerini gösteren vukuatlı aile nüfus kayıt tablosu (4 adet) 

3-Nüfus Cüzdan Fotokopisi (4 adet)

4-Adli Sicil Kaydı (4 adet) 

5-Askerlik durum belgesi (1 adet) 

6-Adayların eşlerinin iş durumlarına ilişkin beyan dilekçesi

7-Mal Bildirimi

8-Görevini devamlı yapmaya engel bir durumu olmadığına dair yazılı beyan dilekçesi

Ekli listede sıra numarası 1-32 arasında olan adayların sözlü sınavları 10/09/2018 Pazartesi günü saat 09:00’dan itibaren Adıyaman Adliyesi Komisyon Kaleminde yapılacaktır. (Her ne kadar Nurcan ARKCI uygulamalı sınav sonuç listesinde 110 doğru kelime yazarak 30. sırada yer almış ise de Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün sınav ilanında belirtilen %40 hata oranını aşarak(Toplam:195, Doğru:110 Yanlış:85) Anlam Bütünlüğünü Bozduğundan dolayı mülakata alınmayacaktır.)

Ekli listede sıra numarası 33-64 arasında olan adayların sözlü sınavları 10/09/2018 Salı günü saat 13:00’dan itibaren Adıyaman Adliyesi Komisyon Kaleminde yapılacaktır.