Adalet Personeli

Adli Tıp Kurumu Resmi Sitesinden Personel Alım Duyurusu ( Mülakat Tarihleri Belli Oldu)

Adli Tıp Kurumu’nun  Resmi İnternet sayfasından 18 Ekim 2016 tarihinde yayımlanan listeye göre kısa süre içerisinde başvuruları alınan asistan adayları için 291 adayın başvurusunun kabul edildiği bildirildi. Adli Tıp Kurumu Başkanlığı konu ile ilgili şu duyuruyu yaptı ; 
Adalet Bakanlığı

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’ndan

1) Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkındaki 674 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8’inci maddesi ile 2659 sayılı Adli Tıp Kurumu Kanununa eklenen Geçici 6’ncı madde gereğince Adli Tıp Kurumu merkez teşkilatında Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak mülakat sonucuna göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere asistan kadrolarına yapılacak personel alımı için 05.09.2016 – 30.09.2016 tarihleri arasında yapılan başvurular incelenmiş ve aranan şartları taşıyan 291 adayın başvurusu kabul edilmiştir. 

2) Mülakatlar Adli Tıp Kurumu Başkanlığının İstanbul Yenibosna’da bulunan merkez binasında yapılacaktır. Adaylar için mülakat tarih ve saatleri farklı olduğundan adayların listelerde belirtilen gün ve saatte hazır olmaları gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatte hazır bulunmayan adaylar başka bir gün veya saatte mülakata alınmayacaklardır. 

3) Mülakat sonuçları Adli Tıp Kurumunun internet sitesinde ilan edilecek olup, bu duyurular tebligat mahiyetinde olacağından adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.