Adalet Personeli

Antalya Adliyesi Katip, Mübaşir ve Diğer Personel Alımı Mülakat Tarihleri Belli Oldu

Antalya Adliyesi bir duyuru yayımlayarak, Sözleşmeli Zabıt Katipliği, İcra Katipliği, Mübaşirlik, Aşçılık ve Şoförlük pozisyonları için yapılmış yazılı sınav sonuçlarının belli olduğu ve tüm pozisyonlar için yapılacak olan mülakat tarihlerinin de ilan edildiğini duyurdu. 

Antalya Adliyesi yayımladığı duyurusunda ayrıca mülakat sınavlarına katılacak adayların bundan sonraki süreçlerde neler yapacaklarına ilişkin bilgiler verdi. Kurum tarafından yayımlanan duyuru metnini siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz.

SÖZLEŞMELİ ZABIT KÂTİPLİĞİ, İCRA KÂTİPLİĞİ, MÜBAŞİRLİK, AŞÇILIK ve ŞOFÖRLÜK POZİSYONLARI İÇİN YAPILACAK OLAN SÖZLÜ MÜLAKAT SINAVI TARİHLERİ İLE KLAVYE UYGULAMA SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU

Sözleşmeli Zabıt Kâtipliği ile Sözleşmeli İcra Kâtipliği uygulama sınav sonuçları ile belirtilen tüm unvanlarda sözleşmeli pozisyonlar için sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınav tarih ve saatlerini gösterir listeler aşağıda açıklanmıştır. Sözlü sınavına katılacak adayların isimlerinin karşısında yer alan tarih ve saatte kimlik belgeleri ile birlikte Antalya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığında hazır bulunmaları gerekmektedir.

SÖZLÜ SINAVA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER: 

4 adet Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu (bilgisayar ile doldurulup fotoğraf yapıştırılacak) (EK-1), en geç 25 Temmuz 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Komisyon Başkanlığımıza getirmeleri veya APS/Kargo ile Komisyon Başkanlığımıza göndermeleri gerekmektedir.

Yayımlanan duyuru metninde ayrıca adaylara özel tebligat yapılmayacağı bildirildi.